Recept
« Terug naar recepten
Kippereepjes met paprikakorstje
PT5M
Kippereepjes met paprikakorstje
Een heerlijk kippereepjes met paprikakorstje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ingrid Lauwaerts
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippereepjes met paprikakorstje te bereiden
- reinig de kipfilet en snij ze in smalle reepjes van 1 cm dikte en 3 cm lang
- neem een bakplaat en bedek ze met bakpapier
- verwarm de oven op 180°C
- verkruimel de paprikachips grof met de deegrol
- rasp de kaas fijn
- meng de chips, de geraspte kaas en de olijfolie,onder elkaar
- paneer de reepjes kip met het mengsel
- schik ze één voor één naast elkaar op de bakplaat
- bak de reepjes kip in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15’
- haal de reepjes kip uit de oven
- leg ze op een dienschotel
- serveer ze onmiddellijk en serveer er een zoetzuur dipsausje bij
- neem een bakplaat en bedek ze met bakpapier
- verwarm de oven op 180°C
- verkruimel de paprikachips grof met de deegrol
- rasp de kaas fijn
- meng de chips, de geraspte kaas en de olijfolie,onder elkaar
- paneer de reepjes kip met het mengsel
- schik ze één voor één naast elkaar op de bakplaat
- bak de reepjes kip in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15’
- haal de reepjes kip uit de oven
- leg ze op een dienschotel
- serveer ze onmiddellijk en serveer er een zoetzuur dipsausje bij