Recept
« Terug naar recepten
Kiprollade met paprika en mozzarella
PT45M
Kiprollade met paprika en mozzarella
Een heerlijk kiprollade met paprika en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kiprollade met paprika en mozzarella te bereiden
Bak de kiprollade rondom bruin in hete boter. Doe er wat water bij en laat het met een deksel op de pan op laag vuur ongeveer 20 minuten staan. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Snij 100 gram cherrytomaten in helften en snij 1 gegrilde paprika in stukjes. Snij de kiprollade in plakjes en leg dit in een ovenschaal. Leg de cherrytomaten en gegrilde paprika bij de rollade. Strooi er stukjes mozzarella over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)
Is lekker met een salade en aardappeltjes.