Recept
« Terug naar recepten
Kipsalade
PT30M
Kipsalade
Een heerlijk kipsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.venkel.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsalade te bereiden
1. Schil de sinaasappel, haal de partjes uit de vliezen
en vang het sap op.
2. Meng het sap met de olie en roer de ansjovis
erdoor.
3. Schep de venkel en bleekselderij door de dressing.
4. Verdeel de sla over 4 bordjes, leg het venkelmengsel, de kip en de sinaasappelschijfjes erop.
5. Garneer met de olijven en het venkelgroen.
en vang het sap op.
2. Meng het sap met de olie en roer de ansjovis
erdoor.
3. Schep de venkel en bleekselderij door de dressing.
4. Verdeel de sla over 4 bordjes, leg het venkelmengsel, de kip en de sinaasappelschijfjes erop.
5. Garneer met de olijven en het venkelgroen.