Recept
« Terug naar recepten
Kipsaltimbocca
PT20M
Kipsaltimbocca
Een heerlijk kipsaltimbocca recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsaltimbocca te bereiden
Snijd de kipfilets in de lengte open maar niet helemaal door. Vouw ze open en bestrijk ze met de pesto.
Leg op elke filet 2 plakjes ontbijtspek en druk ze met platte hand goed vast.
Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets eerst 5 min. met de ontbijtspeklaag naar beneden. Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak. Keer de filets en bak de andere kant bruin en in ± 10 min. gaar.
Lekker met pasta met gebakken paddestoelen en knoflook en gekookte broccoli.
Leg op elke filet 2 plakjes ontbijtspek en druk ze met platte hand goed vast.
Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets eerst 5 min. met de ontbijtspeklaag naar beneden. Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak. Keer de filets en bak de andere kant bruin en in ± 10 min. gaar.
Lekker met pasta met gebakken paddestoelen en knoflook en gekookte broccoli.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Nina zegt:
Danny zegt:
Ik heb niet op een hotelschool gezeten in heb het uit de C1000 receptenboek. Maar dank je wel om het door te geven.:)
Lambert zegt:
Lambert zegt:
liske zegt: