Recept
« Terug naar recepten
Knakworstbloemen
PT10M
Knakworstbloemen
Een heerlijk knakworstbloemen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jordy wilthagen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
31 kCal energie
1 Gram eiwit
3 Gram vet
1 Gram koolhydraten
1 Gram eiwit
3 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knakworstbloemen te bereiden
1. Snijd alle knakworsten doormidden en snijd elke helft dan in de lengte tot halverwege het knakworstje door. Draai de knakworstjes een kwartslag en snijd ze nogmaals tot halverwege het worstje door. Zo krijg je 'bloemen'. Leg ze met het vocht uit het blikje in een pannetje en verwarm ze op laag vuur.
2. Snijd de tomaatjes doormidden en rijg die in het hart van elke warme knakworstbloem aan een cocktailprikker. Prik er tot slot een zilveruitje op.
2. Snijd de tomaatjes doormidden en rijg die in het hart van elke warme knakworstbloem aan een cocktailprikker. Prik er tot slot een zilveruitje op.
Mijn kookverhaal (jordy wilthagen)
Ik vond het heerlijk en het ziet er ook heel leuk uit op kinderfeestjes. de kinderen vonden het ook heel lekker en willen het vaker maken.
brit zegt:
je ook iets wat je niet
warm hoeft te maken:?