KookJij

Knakworstbloemen

Een heerlijk knakworstbloemen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Snacks
  2. > Kinderen - Snacks
Bevat per éénpersoons portie: 31 kCal energie
1 Gram eiwit
3 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knakworstbloemen te bereiden

1. Snijd alle knakworsten doormidden en snijd elke helft dan in de lengte tot halverwege het knakworstje door. Draai de knakworstjes een kwartslag en snijd ze nogmaals tot halverwege het worstje door. Zo krijg je 'bloemen'. Leg ze met het vocht uit het blikje in een pannetje en verwarm ze op laag vuur.
2. Snijd de tomaatjes doormidden en rijg die in het hart van elke warme knakworstbloem aan een cocktailprikker. Prik er tot slot een zilveruitje op.

Mijn kookverhaal (jordy wilthagen)

Ik vond het heerlijk en het ziet er ook heel leuk uit op kinderfeestjes. de kinderen vonden het ook heel lekker en willen het vaker maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brit

brit zegt:
Ik vind het wel een leuk idee maar heb
je ook iets wat je niet
warm hoeft te maken:?
kris

kris zegt:
tof idee:)
Janna  Wulffraat

Janna Wulffraat zegt:
Wat en leuk idee! Ga ik zeker maken.
Gr. van Janna