Recept
« Terug naar recepten
Saus pittig maar toch zoet
PT10M
Saus pittig maar toch zoet
Een heerlijk saus pittig maar toch zoet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus pittig maar toch zoet te bereiden
Stoof de uitjes en augurken aan in boter, kruid deze goed met mosterd, Provençaalse kruiden, paprikapoeder en de coulis.
Voeg room en honing toe, laat even rustig sudderen.
Deze saus werd geserveerd met varkenshaasje.
Voeg room en honing toe, laat even rustig sudderen.
Deze saus werd geserveerd met varkenshaasje.