Recept
« Terug naar recepten
Saus: pittig en zoet currysausje
PT15M
Saus: pittig en zoet currysausje
Een heerlijk saus: pittig en zoet currysausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: pittig en zoet currysausje te bereiden
Fruit de fijn gesneden rode ajuin aan in een beetje boter terwijl kruiden met currypoeder, salie en venkelzaad.
Vervolgens de honing toevoegen en de room.
Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Heerlijk met kip en rijst .
Vervolgens de honing toevoegen en de room.
Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Heerlijk met kip en rijst .