Recept
« Terug naar recepten
Varkensfiletgebraad met rode ajuin en rode porto
PT40M
Varkensfiletgebraad met rode ajuin en rode porto
Een heerlijk varkensfiletgebraad met rode ajuin en rode porto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfiletgebraad met rode ajuin en rode porto te bereiden
Bak het vlees gekruid aan weerszijde goed krokant aan in boter .
Oven voorverwarmen op 180 gr .
Smeer een vuurvaste schotel in met boter leg de uien in ringen gesneden in de schotel kruid evenzeer leg het vlees er boven op een beetje olijfolie erop nog eens kruiden en porto erover .
Laat dit in de oven gaar worden .
Oven voorverwarmen op 180 gr .
Smeer een vuurvaste schotel in met boter leg de uien in ringen gesneden in de schotel kruid evenzeer leg het vlees er boven op een beetje olijfolie erop nog eens kruiden en porto erover .
Laat dit in de oven gaar worden .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Van het vocht van het vlees maken we een heerlijk porto sausje te vinden op mijn recepten pagina onder sausje met porto .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els zegt:
Het sausje met de staafmixer verfijnt en een lepel bloemenhoning erdoor.
Dank je voor de lekkere recepten.
Gr.Els;)
enilorac zegt:
Ron Gielingh zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: