KookJij

Sausje van port

Een heerlijk sausje van port recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje van port te bereiden

Deze jus werd klaargemaakt met varkensfiletgebraad.
Het vlees werd verwijderd en de jus werd in een pot terug goed opgewarmd en gemixt.
Voor ons was de saus juist goed op dikte maar indien nodig gewoon even bijbinden.
Een sausje snel klaar van de jus van het vlees met zijn ingrediënten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst