Recept
« Terug naar recepten
Sausje van port
PT5M
Sausje van port
Een heerlijk sausje van port recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje van port te bereiden
Deze jus werd klaargemaakt met varkensfiletgebraad.
Het vlees werd verwijderd en de jus werd in een pot terug goed opgewarmd en gemixt.
Voor ons was de saus juist goed op dikte maar indien nodig gewoon even bijbinden.
Een sausje snel klaar van de jus van het vlees met zijn ingrediënten.
Het vlees werd verwijderd en de jus werd in een pot terug goed opgewarmd en gemixt.
Voor ons was de saus juist goed op dikte maar indien nodig gewoon even bijbinden.
Een sausje snel klaar van de jus van het vlees met zijn ingrediënten.