Recept
« Terug naar recepten
Saus : met een Italiaans tintje
PT15M
Saus : met een Italiaans tintje
Een heerlijk saus : met een italiaans tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : met een Italiaans tintje te bereiden
Snijd rucola en basilicum zeer fijn.
Look en rode ajuin zeer fijn snijden.
Parmahamsneetjes in fijne blokjes snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter voeg wijn en kruiden toe.
Laat even inkoken en voeg de room toe.
Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm bij vlees of vis.
Look en rode ajuin zeer fijn snijden.
Parmahamsneetjes in fijne blokjes snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter voeg wijn en kruiden toe.
Laat even inkoken en voeg de room toe.
Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm bij vlees of vis.