Recept
« Terug naar recepten
Knapperige Camembertwafels
PT20M
Knapperige Camembertwafels
Een heerlijk knapperige camembertwafels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige Camembertwafels te bereiden
Klop de boter samen met de eieren schuimig en roer de zure room, zout, paprikapoeder en gemalen kaas hierdoor.
Prak de camembert en klop hem met een vork door het eiermengsel.
Zeef de bloem hierboven, roer het geheel met het water tot een glad beslag en bak hier met behulp van een wafelijzer wafels van.
Snijd de warme wafels eventueel door en laat ze afkoelen.
Prak de camembert en klop hem met een vork door het eiermengsel.
Zeef de bloem hierboven, roer het geheel met het water tot een glad beslag en bak hier met behulp van een wafelijzer wafels van.
Snijd de warme wafels eventueel door en laat ze afkoelen.