KookJij

Knapperige snoekbaars met lintpasta

Een heerlijk knapperige snoekbaars met lintpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 520 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knapperige snoekbaars met lintpasta te bereiden

1. Maak de sluimererwten schoon en breek ze in twee. Snij de lente-uitjes in repen. Snipper de knoflook heel fijn. Spoel de vis, dep 'm goed droog en bestrooi met kokosvlokken. Kook de lintpasta beetgaar in licht gezouten water.
2. Verhiet de helft van de olie en bak hierin de groenten beetgaar. Schenk er de kokosmelk en het limoensap bij en kruid met peper en zout. Verhit de rest van de olie en bak hierin de vis rondom goudbruin. Serveer met de lintpasta, groenten en saus en werk af met de scheutjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
Ik was er ook nieuwsgierig naar, het blijken peultjes te zijn . . . .
Met dank aan google . . .
Groetjes, Caroline
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Ik weet het eigenlijk zelf niet maar heb het even opgezocht en dit heb ik gevonden: Sluimererwten pluk je als de erwtjes in de sluimen nog heel klein zijn
w.porck

w.porck zegt:
Lize, wat zijn sluimer erweten?:?
Willem