Recept
« Terug naar recepten
Knapperige snoekbaars met lintpasta
PT15M
Knapperige snoekbaars met lintpasta
Een heerlijk knapperige snoekbaars met lintpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Knapperige snoekbaars met lintpasta te bereiden
1. Maak de sluimererwten schoon en breek ze in twee. Snij de lente-uitjes in repen. Snipper de knoflook heel fijn. Spoel de vis, dep 'm goed droog en bestrooi met kokosvlokken. Kook de lintpasta beetgaar in licht gezouten water.
2. Verhiet de helft van de olie en bak hierin de groenten beetgaar. Schenk er de kokosmelk en het limoensap bij en kruid met peper en zout. Verhit de rest van de olie en bak hierin de vis rondom goudbruin. Serveer met de lintpasta, groenten en saus en werk af met de scheutjes.
2. Verhiet de helft van de olie en bak hierin de groenten beetgaar. Schenk er de kokosmelk en het limoensap bij en kruid met peper en zout. Verhit de rest van de olie en bak hierin de vis rondom goudbruin. Serveer met de lintpasta, groenten en saus en werk af met de scheutjes.
enilorac zegt:
Met dank aan google . . .
Groetjes, Caroline