Dat was mijn trukendoos om spruitjes aan de man te krijgen.
Maakte dit ook wel als we eters kregen/krijgen die wél van
deze groenten hielden/houden. Effe wennen, maar het was wel een succes !
Recept
« Terug naar recepten
Knapperige spruitjes met kastanjechampignons
PT30M
Knapperige spruitjes met kastanjechampignons
Een heerlijk knapperige spruitjes met kastanjechampignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige spruitjes met kastanjechampignons te bereiden
Spruitjes schoonmaken: in weinig water beetgaar koken.
Spekjes, gesneden ui en gehalveerde champignons bakken.
Gekookte spruitjes erbij, met een snufje zout, peper en
kerriepoeder.
Daarna pakje Boursin verkruimelen en laten smelten in
de pan.
Goede combi met krieltjes en een karbonaadje.