Het smaakt naar spekzwoerd, iets pittiger en lekker knapperig.
Alleen ingedroogd geeft niet zo'n spannende smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Knapperige verse worst
PT10M
Knapperige verse worst
Een heerlijk knapperige verse worst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
hans de vos
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige verse worst te bereiden
Droog de worstjes 2 weken, totdat ze ingedroogd zijn, op 'n rek of hangend.
Verwarm ze 10 min in de magnetron, bij 350 watt.
Laat afkoelen en geniet.
Verwarm ze 10 min in de magnetron, bij 350 watt.
Laat afkoelen en geniet.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Maar....misschien heb ik het mis??
Yvonne zegt:
Hans de vos zegt:
gaat altijd goed, ook op advies van mn slager
gaar ze vanaf nu af in de magnetron
hoi, hoi H,
try me,. anders betaal ik ze je
Hans de vos zegt:
hoe kan dat nou
ik heb ze in de bijkeuken, gewoon verwarmd in m'n huis, opgehangen, als verse worst
geen geintje.
Ze droogden in, en roken goed, kon ze zo eten
daarna in de magnetron, super...
monique ottenbros zegt: