Recept
« Terug naar recepten
Knoflook stokbrood met tomaat-tapenade
PT20M
Knoflook stokbrood met tomaat-tapenade
Een heerlijk knoflook stokbrood met tomaat-tapenade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflook stokbrood met tomaat-tapenade te bereiden
Stokbroodje schuin insnijden. De diepte van een gewoon mes aanhouden. De knoflook en de tapenade mengen en in de insnijdingen uitsmeren. Het broodje besmeren met olie voordat je het in de oven op 225°C gedurende 10 minuten afbakt.
Trudie zegt: