Recept
« Terug naar recepten
Knoflookcamembert uit de oven
PT15M
Knoflookcamembert uit de oven
Een heerlijk knoflookcamembert uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Veerle .
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookcamembert uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 120 ºC.
Maak met een mes kleine sneetjes in de camembert. Stop hier de knoflook en de rozemarijn in. Maal wat verse zwarte peper over de kaas. Leg hem in een klein ovenschaaltje. Sprenkel wat wijn over de kaas.
Zet het schaaltje met de kaas in de oven. De kaas is klaar als er belletjes in het oppervlak verschijnen.
Maak met een mes kleine sneetjes in de camembert. Stop hier de knoflook en de rozemarijn in. Maal wat verse zwarte peper over de kaas. Leg hem in een klein ovenschaaltje. Sprenkel wat wijn over de kaas.
Zet het schaaltje met de kaas in de oven. De kaas is klaar als er belletjes in het oppervlak verschijnen.