KookJij

knoflookgamba,s in chilisaus

Een heerlijk knoflookgamba,s in chilisaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Maleisie
Keuken: Oosterse
Bron: thaise schoonzus
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe knoflookgamba,s in chilisaus te bereiden

Pel de gamba,s en verwijder de darmkanalen. Laat de staart zitten. Meng de gamba,s met de knoflook in een schaal. (geen metaal).
Verhit 1 el. olie in een wok. Roerbak gember, selderij en paprika tot ze zacht zijn. Schep ze in een kom. Verhit nog 1 el. olie in de wok en roerbak de gamba,s op hoog vuur tot ze gaar en roze zijn. Voeg groentemengsel, chilisaus, hoisinsaus, limoensap en suiker toe. Breng op smaak met zwarte peper. Warm het gerecht goed door en serveer het met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst