Het is simpel te maken en iedereen vindt het lekker. Ik maak het altijd bij een broodje shoarma, zal daar zo ook recept van neerzetten. Je kan het ook bij een stokbroodje eten als dipper of bij chips. Zet het ook wel bij een buffetje neer.
Je kan het, als je meer tegelijk maakt, een dag of 4 bewaren in de koelkast.
Recept
« Terug naar recepten
Knoflooksaus
PT5M
Knoflooksaus
Een heerlijk knoflooksaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Recepten Ala Mij
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflooksaus te bereiden
Het is heel simpel te maken, en naar eigen smaak. Dus test zelf of je de smaak goed vindt.
Voor ± 4 personen, halve pot mayo, paar flinke scheuten koffiemelk (als ik voor meer personen maak, dan halve pak koffiemelk met hele pot mayo), ± 4 of 5 theelepels knoflookpasta, ± 4 of 5 flinke knijpen chillisaus, peper lekker vers malen er in en niet te veel water.
Doe alle ingrediënten in het bakje en meng alles door elkaar. Klaar!
Voor ± 4 personen, halve pot mayo, paar flinke scheuten koffiemelk (als ik voor meer personen maak, dan halve pak koffiemelk met hele pot mayo), ± 4 of 5 theelepels knoflookpasta, ± 4 of 5 flinke knijpen chillisaus, peper lekker vers malen er in en niet te veel water.
Doe alle ingrediënten in het bakje en meng alles door elkaar. Klaar!