Recept
« Terug naar recepten
Knolseldersoep met walnoten
PT70M
Knolseldersoep met walnoten
Een heerlijk knolseldersoep met walnoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolseldersoep met walnoten te bereiden
1. Fruit de ui glazig in de olijfolie. Doe er de knoflook, de knolselder en de wortelen bij. Roerbak 1 minuut.
2. Schenk er de bouillon bij. Voeg er de groene selder en de laurier aan toe. Dek af en laat 20 minuten koken.
3. Neem de laurier weg. Doe driekwart van de noten bij de soep. Mix alles en draai de soep vervolgens door de roerzeef.
4. Breng ze weer aan de kook. Kruid ze met peper en zout. Laat nog 5 minuten goed doorkoken. Werk af met de rest van de noten.
2. Schenk er de bouillon bij. Voeg er de groene selder en de laurier aan toe. Dek af en laat 20 minuten koken.
3. Neem de laurier weg. Doe driekwart van de noten bij de soep. Mix alles en draai de soep vervolgens door de roerzeef.
4. Breng ze weer aan de kook. Kruid ze met peper en zout. Laat nog 5 minuten goed doorkoken. Werk af met de rest van de noten.
paula wallyn zegt:
toch maar eens proberen:D