Recept
« Terug naar recepten
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
PT206M
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
In de herfst kun je optimaal profiteren van een groot assortiment aan heerlijke paddenstoelen, in allerlei soorten en maten.
Het nodigt dan ook uit om er allerlei lekkere gerechten mee te maken. Zo ook deze wrap met een vulling van gehakt, allerlei paddenstoelen, bosuitjes en geroosterde walnoten.
De paddenstoelenmelanges kun je kant en klaar kopen, maar je kunt ze natuurlijk ook samenstellen met de soorten die je zelf het lekkerst vind.
Op deze manier is de herfst echt een feest!!!
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
206 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten te bereiden
- Rooster de walnoten in een koekenpan, borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes, snijd de uien in halve ringen en snijd de bos uitjes, peterselie en knoflook fijn.
- Verhit olie in een pan en bak hierin het gehakt rul.
- Voeg de knoflook en de uien toe, dan de tijm, salie en de bouillonblokken erbij en daarna de paddenstoelen.
- Laat het geheel nog 10 min. stoven en doe op het laatst de bosuitjes en de peterselie erbij.
- Maak de wraps warm, schep het mengsel op de wrap en strooi hierover enkele geroosterde walnoten.
- Rol de wrap op en het smullen kan beginnen.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Liefhebbers van kaas kunnen nog wat geraspte Parmezaanse kaas of een beetje verkruimelde blauwe kaas toevoegen