Recept
« Terug naar recepten
Kokoscake
PT30M
Kokoscake
Een heerlijk kokoscake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Stolwijk
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
25 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokoscake te bereiden
Het bovenstaande in een mengkom door elkaar mengen en op bakpapier op de bakplaat gieten.
2 bekers cocos en 1 beker suiker mengen en over het deeg verdelen.
15-20 Minuten op ca. 150 graden bakken (de koek moet dan lichtbruin en gaar zijn)
Als de koek uit de oven komt dan 2 bekers slagroom erover verdelen en laten afkoelen.
Heerlijke zachte cake die succes verzekerd bij de koffie!
2 bekers cocos en 1 beker suiker mengen en over het deeg verdelen.
15-20 Minuten op ca. 150 graden bakken (de koek moet dan lichtbruin en gaar zijn)
Als de koek uit de oven komt dan 2 bekers slagroom erover verdelen en laten afkoelen.
Heerlijke zachte cake die succes verzekerd bij de koffie!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Cindy zegt:
In het begin van het recept schrijf je dat je de roomboter zacht moet roeren met 200 gr suiker en de rest wat er nog bij moet. Moet de roomboter dan verwarmd worden waarna de rest erbij gedaan wordt of moet je alles koud mengen?
grt. Cindy
bametz-saffrie zegt:
Tineke Schipper zegt:
dit recept van de cokoscake lijkt me erg lekker, maar die maateenhied van een beker snap ik niet: hoe groot moet die zijn? Een mok of een kleinere maat? En die beker slagroom, is dat zo'n plastic beker zoals je in de supermarkt koopt? (ik geloof 125 ml?)
groetjes, Tineke
jrsteven zegt:
lijkt me erg lekker vraagje hoe groot zijn de bekers eigenlijk???
groetjes dieneke
Barbara Metz zegt: