Recept
« Terug naar recepten
Nectarinecake
PT60M
Nectarinecake
Een heerlijk nectarinecake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nectarinecake te bereiden
Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanillesuiker tot een romig geheel. Voeg de eieren toe en klop goed op. Voeg als laatste de bloem toe en roer dit goed onder elkaar. Snijd de nectarines in schijven. Beboter de taart vorm en bestuif met bloem. Een deel deeg in de taartvorm leggen, dan de nectarines, opnieuw deeg en nectarines. Bak dit gedurende 60 min in voorverwarmde oven op 180°C. Laat afkoelen in de taartvorm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Sandra zegt:
Misschien ook met schijven ananas?
Groetjes.
derbyke zegt:
derbyke zegt: