KookJij

Nectarinecake

Een heerlijk nectarinecake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nectarinecake te bereiden

Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanillesuiker tot een romig geheel. Voeg de eieren toe en klop goed op. Voeg als laatste de bloem toe en roer dit goed onder elkaar. Snijd de nectarines in schijven. Beboter de taart vorm en bestuif met bloem. Een deel deeg in de taartvorm leggen, dan de nectarines, opnieuw deeg en nectarines. Bak dit gedurende 60 min in voorverwarmde oven op 180°C. Laat afkoelen in de taartvorm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Zeker proberen , groetjes van ons 3 :);):p:
Sandra

Sandra zegt:
Ik ga het zeker bakken, ben gek op nectarines.
Misschien ook met schijven ananas?

Groetjes.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo rangvi , dank je voor het complimentje sorry voor de late reactie , de nectarinnes hoef je niet te schillen maar het mag altijd .Groetjes van ons 3 :);):p
rangvi

rangvi zegt:
O ja , nog een vraag : moeten de nectarinen geschild worden of niet ?
rangvi

rangvi zegt:
Hallo Hilde,
Jij hebt lekkere recepten zeg !!!:p