Recept
« Terug naar recepten
Kolen van de heks
PT40M
Kolen van de heks
Een heerlijk kolen van de heks recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kolen van de heks te bereiden
breng de suiker met het water aan de kook totdat de suiker bruin wordt (en je dus karamel verkregen hebt). voeg dan de zwarte kleurstof toe. scheid de eierdooier van het eiwit. vermeng het eiwit met wat poedersuiker en voeg het toe aan de karamel. haal de 'steenkool' van het vuur en laat afkoelen zodat de steenkool hard wordt. breek de 'steenkool' dan in stukken.
:) zegt: