Recept
« Terug naar recepten
Maultaschen : aan tafel riep repelsteeltje
PT20M
Maultaschen : aan tafel riep repelsteeltje
Een heerlijk maultaschen : aan tafel riep repelsteeltje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultaschen : aan tafel riep repelsteeltje te bereiden
De ravioli 10 min. gaar koken in ruim water met een groentebouillonblokje.
Terwijl de pasta staat te garen de saus voorbereiden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
De peterselie, basilicum, dragon en oregano zeer fijn hakken, men kan natuurlijk ook gedroogde kruiden nemen.
De noten even door de cutter (maalmachine) zeer fijn malen.
Stoof deze ingrediënten even aan in een klontje boter voeg de gehakte tomaten en tomaten puree toe en een beetje bij kruiden met zout en peper.
Citroen en suiker toevoegen laat dit even sudderen als laatste de kazen toevoegen niet meer laten koken.
Serveer zeer warm op bord en werk af met verse bladpeterselie en gemalen kaas.
Terwijl de pasta staat te garen de saus voorbereiden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
De peterselie, basilicum, dragon en oregano zeer fijn hakken, men kan natuurlijk ook gedroogde kruiden nemen.
De noten even door de cutter (maalmachine) zeer fijn malen.
Stoof deze ingrediënten even aan in een klontje boter voeg de gehakte tomaten en tomaten puree toe en een beetje bij kruiden met zout en peper.
Citroen en suiker toevoegen laat dit even sudderen als laatste de kazen toevoegen niet meer laten koken.
Serveer zeer warm op bord en werk af met verse bladpeterselie en gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.