KookJij

Komkommerhapje, met een topje van geitenkaas

Lekker als borrelhapje of amuse. Af te garneren naar eigen smaak.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Komkommerhapje, met een topje van geitenkaas te bereiden

  1. Schil de komkommer en snij deze in plakken van ongeveer 4 cm. 
  2. Hol deze wat uit en spuit of lepel de geiten kaas er in. 
  3. Strooi er wat provencaalse kruiden en paprika poeder over. Werk eventueel af met een sprietje bieslook.

Mijn kookverhaal (Anna Koudys)


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
;-) fijn om te horen :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Jouw garneerspuit kwam goed van pas ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Lekker fris hapje ;-)