Recept
« Terug naar recepten
Konijn met paprika's
PT70M
Konijn met paprika's
Een heerlijk konijn met paprika's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met paprika's te bereiden
Kleur de bouten aan in een scheutje olijfolie. Dep even af en leg in een stoofpot. Giet er de bouillon bij en voeg water toe tot alles onder staat. Voeg wortel, ui, bleekselder, tijm, laurier en knoflook toe. Laat op een zacht vuurtje ca. 1 uur stoven. Voeg indien nodig regelmatig water toe.
Stoom de paprika's beetgaar.
Doe na een 1/2 uur de tomaten, tomatenpuree en paprika bij het konijn, roer even om en laat nog 1/2 uur zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper van de molen. Werk af met basilicum.
Serveer met volle rijst, volkorenpasta of couscous.
Stoom de paprika's beetgaar.
Doe na een 1/2 uur de tomaten, tomatenpuree en paprika bij het konijn, roer even om en laat nog 1/2 uur zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper van de molen. Werk af met basilicum.
Serveer met volle rijst, volkorenpasta of couscous.