Recept
« Terug naar recepten
Koolrabi met ham en champignonsaus
PT40M
Koolrabi met ham en champignonsaus
Een heerlijk koolrabi met ham en champignonsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolrabi met ham en champignonsaus te bereiden
Zet een pan koud water op het vuur.
Schil de koolrabi, even wassen onder de kraan.
Snijd er kleine blokjes van.
Doe de koolrabi in de pan (15-20 min. laten koken).
Daarna giet je de koolrabi af.
Zet een koekenpan met een klein klontje boter op het vuur.
Doe in de koekenpan de koolrabi en de hamblokjes.
Let wel op dat ze niet aanbranden! Regematig checken!
Doe het pakje champignonsaus in een steelpannetje en bereid volgens verpakking (Je kunt ook eigen championensaus maken).
Als de champignonsaus klaar is giet je deze over de koolrabi met ham.
Beetje zout en peper er op en klaar!!
Schil de koolrabi, even wassen onder de kraan.
Snijd er kleine blokjes van.
Doe de koolrabi in de pan (15-20 min. laten koken).
Daarna giet je de koolrabi af.
Zet een koekenpan met een klein klontje boter op het vuur.
Doe in de koekenpan de koolrabi en de hamblokjes.
Let wel op dat ze niet aanbranden! Regematig checken!
Doe het pakje champignonsaus in een steelpannetje en bereid volgens verpakking (Je kunt ook eigen championensaus maken).
Als de champignonsaus klaar is giet je deze over de koolrabi met ham.
Beetje zout en peper er op en klaar!!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
truitje zegt:
ess1 zegt:
Fijn dat het lekker was..
ik had het zelf met krieltjes en slavinken gemaakt!;) maar wil graag die foto:P
Groetjes.
truitje zegt:
truitje zegt: