Recept
« Terug naar recepten
Koolrabi met mosterdsaus
PT20M
Koolrabi met mosterdsaus
Hollandse pot maar dan wel super lekker. Met een lepel mosterd breng je weer een hele andere smaak aan het “gewone” melksausje. Bovendien is het op deze manier ook nog eens een keertje heel erg gezond want je gebruikt alleen maar natuurlijke ingrediënten. Simpeler kan het niet.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolrabi met mosterdsaus te bereiden
- Schil de koolrabi’s, snijd ze in blokjes en kook ze in 10-15 minuten gaar.
- Giet de melk bij de gekookte koolrabi en verwarm deze eventjes mee.
- Doe er een lepel mosterd bij en meng deze door de koolrabi met de melk.
- Maak een maïzena papje (beetje) en roer het door het geheel.
- Maak op smaak met peper (en zout).