E.v.t opdienen in een mooie schaal! Staat net iets netter en mooier.
Recept
« Terug naar recepten
Koolsalade
PT15M
Koolsalade
Een heerlijk koolsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolsalade te bereiden
Haal de konten en de buitenste bladeren van de spitskool.
Snij de spitskool doormidden en snij er kleine reepjes van. Even wassen in een vergiet, goed laten uitlekken.
Schil de appels, het klokhuis er uit en snijd er kleine stukjes van.
Was de wortels en haal de kont eraf, rasp alle wortels.
Doe alle ingrediënten in een schaal en voeg er 1 à 2 eetlepels yoghurt-mayonaise saus op (met de suiker)
Goed doorroeren.
Snij de spitskool doormidden en snij er kleine reepjes van. Even wassen in een vergiet, goed laten uitlekken.
Schil de appels, het klokhuis er uit en snijd er kleine stukjes van.
Was de wortels en haal de kont eraf, rasp alle wortels.
Doe alle ingrediënten in een schaal en voeg er 1 à 2 eetlepels yoghurt-mayonaise saus op (met de suiker)
Goed doorroeren.