Recept
« Terug naar recepten
Kotelet met venkel
PT20M
Kotelet met venkel
Een heerlijk kotelet met venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kotelet met venkel te bereiden
Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.
Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.
Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.
Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.
Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.
Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.
Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.