Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van vis
PT20M
Stoofpotje van vis
Een heerlijk stoofpotje van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van vis te bereiden
Kook de aardappelen in blokjes gesneden bijna beetgaar in licht gezouten water, giet af.
Zeewolf insmeren met mierikswortelpasta zeer goed kruiden.
Paprika's in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Tomaatjes heel laten.
Witte kool in zeer fijne blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Groenten en aardappelen goed kruiden deze in een ingevette vuurvaste schotel doen dan de zeewolf erbovenop. Besprenkel met olijfolie.
Alluminiumfolie erover zet in een voorverwarmde combi-oven op 180 °C gedurende ± 20 min.
Serveer zeer warm.
Zeewolf insmeren met mierikswortelpasta zeer goed kruiden.
Paprika's in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Tomaatjes heel laten.
Witte kool in zeer fijne blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Groenten en aardappelen goed kruiden deze in een ingevette vuurvaste schotel doen dan de zeewolf erbovenop. Besprenkel met olijfolie.
Alluminiumfolie erover zet in een voorverwarmde combi-oven op 180 °C gedurende ± 20 min.
Serveer zeer warm.