Recept
« Terug naar recepten
Groentenbordje lente in het land
PT20M
Groentenbordje lente in het land
Een heerlijk groentenbordje lente in het land recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenbordje lente in het land te bereiden
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Radijsjes halveren en in ringen snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Lenteajuin in fijne ringen snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de groenten kruid deze zeer goed voeg de appelazijn en olijfolie toe.
Serveer de blaadjes sla op bord en dresseer de groenten mengeling erop en werk af.
Serveer deze groenten zeer fris.
Witloof fijn snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Radijsjes halveren en in ringen snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Lenteajuin in fijne ringen snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de groenten kruid deze zeer goed voeg de appelazijn en olijfolie toe.
Serveer de blaadjes sla op bord en dresseer de groenten mengeling erop en werk af.
Serveer deze groenten zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.