Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkwartjes gemarineerd
PT40M
Aardappelkwartjes gemarineerd
Een heerlijk aardappelkwartjes gemarineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkwartjes gemarineerd te bereiden
Maak een marinade van olijfolie en de kruiden. Paprika en sjalotjes even door de cutter of mixer mag geen pap zijn.
Voeg dit bij de marinade.
Aardappelen in kwartjes snijden en half gaar koken afgieten en laten afkoelen. Voeg deze bij de marinade, goed mengen en een dagje laten marineren.
Laat een pan zeer heet worden en bak de aardappelen gaar aan. Serveer zeer warm.
Voeg dit bij de marinade.
Aardappelen in kwartjes snijden en half gaar koken afgieten en laten afkoelen. Voeg deze bij de marinade, goed mengen en een dagje laten marineren.
Laat een pan zeer heet worden en bak de aardappelen gaar aan. Serveer zeer warm.