Recept
« Terug naar recepten
Koude bietensoep
PT70M
Koude bietensoep
Een heerlijk koude bietensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude bietensoep te bereiden
Doe alle ingredienten in een grote soeppan.Pureer alle ingredienten samen of in gedeeltes.Zet de pan 1 uur in de koelkast om lekker koud te laten worden.Voeg peper en zout naar smaak toe en evt.de wijnazijn.Dien de soep op in vier soepborden en serveer er de fijngehakte dillen en een dot zure room op.