Recept
« Terug naar recepten
Opgebakken zalm met spruiten in een roomsausje
PT20M
Opgebakken zalm met spruiten in een roomsausje
Een heerlijk opgebakken zalm met spruiten in een roomsausje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgebakken zalm met spruiten in een roomsausje te bereiden
Bak de zalm gaar in een beetje boter ,goed kruiden.
Ajuin , spruiten en de spinazie opbakken en evenzeer kruiden vervolgens de room toevoegen en even laten sudderen. De aardappelen in de pan opbakken waar de vis is mee opgebakken, desnoods ook een beetje kruiden.Serveer zeer warm op bord.
Ajuin , spruiten en de spinazie opbakken en evenzeer kruiden vervolgens de room toevoegen en even laten sudderen. De aardappelen in de pan opbakken waar de vis is mee opgebakken, desnoods ook een beetje kruiden.Serveer zeer warm op bord.