Cruditeiten zijn verschillende soorten groenten o.a. op dit bord geserveerd: sla, rucola, kerstomaatje, fijn gesneden venkel, maïs, komkommers, witloofblaadjes, sjalotjes fijn gesneden.
Voor degene die er een sausje bij wil serveren, even kijken op mijn receptenpagina onder - sausje: voorbij vis of vlees .
Recept
« Terug naar recepten
Koude schotel met kip en pasta
PT20M
Koude schotel met kip en pasta
Een heerlijk koude schotel met kip en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude schotel met kip en pasta te bereiden
Bak de kippenreepjes gekruid met de fijn gesneden look en sjalot goed gaar aan . De pasta is evenzeer gekookt met currypoeder.
Dresseer het bord met de groenten verdeel de kippenreepjes er rond en werk af.
Serveer een heerlijk vers gebakken broodje erbij.
Dresseer het bord met de groenten verdeel de kippenreepjes er rond en werk af.
Serveer een heerlijk vers gebakken broodje erbij.