Recept
« Terug naar recepten
Krab Cake
PT100M
Krab Cake
Een heerlijk krab cake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab Cake te bereiden
*Bak de uien glazig in 2 eetlepels olijf olie
*Doe alle ingredienten (behalve olie en avocado) in een grote kom,breng op smaak met peper en zout,meng dit goed en zet dit 1/2 uur koud weg in de ijskast
*Haal na 1/2 uur uit de ijskast,voeg de klein gesneden avocado toe,meng goed
*Maak 12 cake-jes en leg deze 1/2 uur koud weg
*Bak voorzichtig de cake-jes 3 minuten aan elke kant tot ze bruin zijn
*Doe alle ingredienten (behalve olie en avocado) in een grote kom,breng op smaak met peper en zout,meng dit goed en zet dit 1/2 uur koud weg in de ijskast
*Haal na 1/2 uur uit de ijskast,voeg de klein gesneden avocado toe,meng goed
*Maak 12 cake-jes en leg deze 1/2 uur koud weg
*Bak voorzichtig de cake-jes 3 minuten aan elke kant tot ze bruin zijn
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Opdienen op de schijven sinaasappel en een gemengde salade met Franse dressing