Recept
« Terug naar recepten
Krab colore
PT15M
Krab colore
Een heerlijk krab colore recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
colruyt.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab colore te bereiden
Meng de mayonaise met de saffraan en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij in kleine blokjes.
Snij de avocado in 2, verwijder de pit en snij in kleine blokjes. Besprenkel met citroensap.
Meng de uitgelekte krab met de avocado- en paprikablokjes.
Snij de sneetjes brood diagonaal in 2. Besmeer met de saffraanmayonaise en verdeel er de krabmengeling over.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij in kleine blokjes.
Snij de avocado in 2, verwijder de pit en snij in kleine blokjes. Besprenkel met citroensap.
Meng de uitgelekte krab met de avocado- en paprikablokjes.
Snij de sneetjes brood diagonaal in 2. Besmeer met de saffraanmayonaise en verdeel er de krabmengeling over.