Opdienen met toast,brioches bij het ontbijt
Bij de lunch wellicht opdienen met een lichte risotto,waarin
kaas en / of vis is verwerkt.
--->Een droge Rosé past hierbij zeer goed (bij de lunch
natuurlijk,wijn bij het ontbijt lijkt wat vroeg.Hoewel......een
droge Champagne, wit of rosé,kan 's ochtends weer wel.
Recept
« Terug naar recepten
Krabeieren
PT30M
Krabeieren
Een heerlijk krabeieren recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabeieren te bereiden
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Maak de krab uit het blikje vrij van baleintjes en maak de
massa klein en los.
*De 2 scharreleieren klutsen en daar doorheen kloppen de krab,de iets lobbig geklopte room,de fijngehakte kruidenblaadjes en de in kleine blokjes gesneden tomaat en breng op smaak met zout en peper.
*Alles goed opkloppen en de helft lepelen in de ramequins of taartvormpjes (of siliconen bakjes).
*Hierop een ei breken en vervolgens vullen met de overge-
bleven ei-krab-massa.
*Doe over de ramequins,taartvormpjes,etc een groot stuk foil en daarop iets met gewicht,zodat de bakjes met eiermassa niet overlopen.
*Doe in de oven op 180 graden Celsius en laat dit 12-15
minuten gaarstoven.Haal uit de oven en laat afkoelen
*Maak de krab uit het blikje vrij van baleintjes en maak de
massa klein en los.
*De 2 scharreleieren klutsen en daar doorheen kloppen de krab,de iets lobbig geklopte room,de fijngehakte kruidenblaadjes en de in kleine blokjes gesneden tomaat en breng op smaak met zout en peper.
*Alles goed opkloppen en de helft lepelen in de ramequins of taartvormpjes (of siliconen bakjes).
*Hierop een ei breken en vervolgens vullen met de overge-
bleven ei-krab-massa.
*Doe over de ramequins,taartvormpjes,etc een groot stuk foil en daarop iets met gewicht,zodat de bakjes met eiermassa niet overlopen.
*Doe in de oven op 180 graden Celsius en laat dit 12-15
minuten gaarstoven.Haal uit de oven en laat afkoelen