Recept
« Terug naar recepten
Kreeft Met Limoenmayonaise
PT30M
Kreeft Met Limoenmayonaise
Een heerlijk kreeft met limoenmayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kreeft Met Limoenmayonaise te bereiden
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.