Recept
« Terug naar recepten
Kreeftensaus
PT30M
Kreeftensaus
Een heerlijk kreeftensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
het aspergeboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kreeftensaus te bereiden
Ook voor de saus is béchamelsaus het uitgangspunt.
Wrijf met een houten lepel de ansjovisfilets door een zeef.
Verwarm de béchamelsaus en roer er de puree van ansjovisfilets, de kreeftenpasta en het truffelnat door.
Zeef de saus en breng op smaak met peper, een heel klein beetje zout en wat nootmuskaat.
Wrijf met een houten lepel de ansjovisfilets door een zeef.
Verwarm de béchamelsaus en roer er de puree van ansjovisfilets, de kreeftenpasta en het truffelnat door.
Zeef de saus en breng op smaak met peper, een heel klein beetje zout en wat nootmuskaat.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Ik zal zorgen dat je in ieder geval na het weekend wat Spaanse recepten hebt, kijk maar na het weekend op mijn site:);)
m.v.g. Bert Allers
Henk zegt: