KookJij

Kreeftensaus

Een heerlijk kreeftensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: het aspergeboek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kreeftensaus te bereiden

Ook voor de saus is béchamelsaus het uitgangspunt.
Wrijf met een houten lepel de ansjovisfilets door een zeef.
Verwarm de béchamelsaus en roer er de puree van ansjovisfilets, de kreeftenpasta en het truffelnat door.
Zeef de saus en breng op smaak met peper, een heel klein beetje zout en wat nootmuskaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henk

Henk zegt:
Hoi, ik vroeg of iemand een aantal winkels kan noemen waar ik kreeftenpasta kan kopen? Bedankt.
bertal

bertal zegt:
Rola arke:
Ik zal zorgen dat je in ieder geval na het weekend wat Spaanse recepten hebt, kijk maar na het weekend op mijn site:);)
m.v.g. Bert Allers
rola arke

rola arke zegt:
:p hoi bert, heb jij voor mij een spaans culinair voor/tussengerecht?
met vriendelijke groet rola