Op deze manier bereid heb je heerlijke gekruide en zachte krieltjes die je overal bij kan serveren!
Eventueel laten afkoelen en er mayonaise door roeren en je hebt een heerlijke aardappelsalade!
Recept
« Terug naar recepten
Krieltjes alla sem
PT20M
Krieltjes alla sem
Mijn zoon heeft dit bedacht omdat hij de krieltjes in een koekenpan ofwel verbrand ofwel zijn ze nog hard. (wat hij dus niet lekker vind)
Op vakantie mocht hij 1x koken en heeft hij ze "op zijn manier" gemaakt en iedereen vond ze heerlijk! (hij is 13)
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krieltjes alla sem te bereiden
- Bak de krieltjes even aan tot ze gaan kleuren strooi de peper zout en paprikapoeder erover.
- Laat de kruiden even kleuren en doe dan het kokend water en het bouillonblokje erbij, goed doorroeren en op middelhoog vuur het water weer laten verdampen, goed blijven roeren bestrooien met de bieslook en serveren!