Recept
« Terug naar recepten
Krieltjes in roomsaus
PT10M
Krieltjes in roomsaus
Een heerlijk krieltjes in roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krieltjes in roomsaus te bereiden
Evt de krieltjes gaar koken.
Sjalotjes snipperen.
Knoflook snipperen.
Boter in de pan verhitten en de sjalotjes en knoflook fruiten (niet bruin laten worden).
Room culinair toevoegen met de krieltjes en lekker in laten trekken, niet meer laten koken.
Evt. nog kruiden met peper en zout naar eigen smaak (is niet echt nodig).
Sjalotjes snipperen.
Knoflook snipperen.
Boter in de pan verhitten en de sjalotjes en knoflook fruiten (niet bruin laten worden).
Room culinair toevoegen met de krieltjes en lekker in laten trekken, niet meer laten koken.
Evt. nog kruiden met peper en zout naar eigen smaak (is niet echt nodig).
Barbara Metz zegt: