Recept
« Terug naar recepten
Sausje van sjalot, spruiten en kervel
PT25M
Sausje van sjalot, spruiten en kervel
Een heerlijke combinatie voor bij elk vleesgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje van sjalot, spruiten en kervel te bereiden
- Snij de sjalotjes fijn de spruiten in vier snijden stoof aan in een beetje boter en kruid naar smaak. Voeg de room toe en mix dit alles zeer goed, de zeer fijn gesneden kervel toevoegen en terug aan de kook brengen. Indien nodig vocht toevoegen en bijkruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.