KookJij

Sausje van sjalot, spruiten en kervel

Een heerlijke combinatie voor bij elk vleesgerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje van sjalot, spruiten en kervel te bereiden

  1. Snij de sjalotjes fijn de spruiten in vier snijden stoof aan in een beetje boter en kruid naar smaak. Voeg de room toe en mix dit alles zeer goed, de zeer fijn gesneden kervel toevoegen en terug aan de kook brengen. Indien nodig vocht toevoegen en bijkruiden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst