Recept
« Terug naar recepten
Krokant buideltje met Boursin-bleekselderij
PT15M
Krokant buideltje met Boursin-bleekselderij
Een heerlijk krokant buideltje met boursin-bleekselderij recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 stuks personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokant buideltje met Boursin-bleekselderij te bereiden
Meng de fijngehakte bleekselderij door Boursin, verdeel het mengsel over de met eiwit ingesmeerde loempiavelletjes en vouw de punten samen. Knijp tot een buideltje samen zodanig dat het Boursin mengsel een mooi rond bolletje vormt. Verwarm de frituurolie tot 180˚C en bak de buideltjes tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer warm.