Recept
« Terug naar recepten
Krokante geitenkaas buideltjes
PT30M
Krokante geitenkaas buideltjes
Een heerlijk krokante geitenkaas buideltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokante geitenkaas buideltjes te bereiden
Meng de kaas met de olijven,bieslook en appel.halveer de vellen deeg,spreid ze uit en bestrijk elk vel dun met boter.Leg steeds 2 vellen kruislings op elkaar.Verdeel het appelmengsel over het deeg en vouw het deeg om de vulling tot buideltjes.Strik de buideltjes dicht met bieslook.bestrijk de buideltjes dun met boter en bak ze in 10-15 minuten lichtbruin en krokant op een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden(als de punten van het deeg te bruin worden,dek deze dan af met aluminiumfolie).Serveer ze warm.
kris zegt: