KRUIDENBOTER 1
"""""""""""""""""""""""""""
Deze boter is goed bij schaal en schelpdieren (mosselen,vongeole),vis en wit vlees en gevogelte.
Recept
« Terug naar recepten
Kruidenboter
PT15M
Kruidenboter
Een heerlijk kruidenboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenboter te bereiden
KRUIDENBOTER 1
"""""""""""""""""""""""""""
Roer alle ingredienten door de zachte roomboter en maak er een smeuige,homogene massa van.
Door de boter te koelen wordt hij steviger van consistentie en is het op een bepaald moment mogelijk om er een rol van te maken in plastic voedings papier.Bewaar dit in de koelkast tot gebruik en snijd er dan schijven van
"""""""""""""""""""""""""""
Roer alle ingredienten door de zachte roomboter en maak er een smeuige,homogene massa van.
Door de boter te koelen wordt hij steviger van consistentie en is het op een bepaald moment mogelijk om er een rol van te maken in plastic voedings papier.Bewaar dit in de koelkast tot gebruik en snijd er dan schijven van