Recept
« Terug naar recepten
Kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet
PT8M
Kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet
Een heerlijk kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet te bereiden
1. Vet de grillpan in met wat olie (m.b.v. het bakkwastje) en zet deze vast op het vuur zodat die goed heet wordt.
2. Strijk een beetje olie over de vis en daarna een klein beetje currypasta (goed uitsmeren, anders wordt het te heet!!).
3. Leg, als de grillpan goed heet is, de vis in de pan en grill deze 3 minuten. Keer de vis met een spatel om en grill deze nog 3 minuten.
2. Strijk een beetje olie over de vis en daarna een klein beetje currypasta (goed uitsmeren, anders wordt het te heet!!).
3. Leg, als de grillpan goed heet is, de vis in de pan en grill deze 3 minuten. Keer de vis met een spatel om en grill deze nog 3 minuten.
stammie zegt: