Recept
« Terug naar recepten
Kruidige lasagne met lamsgehakt
PT40M
Kruidige lasagne met lamsgehakt
Een heerlijk kruidige lasagne met lamsgehakt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige lasagne met lamsgehakt te bereiden
Verhit de boter in een pan en bak de ui en de knoflook zachtjes in 5 min.Voeg het lamsgehakt toe en bak dit op middelhoog vuur rul.Voeg de gepelde tomaten en de kikkererwten toe en breng het op smaak met peper en zout.Laat de saus 15 min.zachtjes koken.Kook de lasagnevellen volgens de verpakking.Voeg 3/4 van de munt en peterselie aan de saus toe.Leg per persoon een lasagnevel op een bord,schep er een lepel saus op,leg er nog een lasagnevel op en herhaal dit. (het moet 4 hoog worden).Besprenkel met de rest van de olijfolie en bestrooi het met de rest van de munt en peterselie.
irma v,hetten zegt: