Recept
« Terug naar recepten
Kruidige merguezrolletjes
PT30M
Kruidige merguezrolletjes
Een heerlijk kruidige merguezrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige merguezrolletjes te bereiden
Bak de merguezworstjes in 5-8 min. rondom bruin in de olie. Laat ze iets afkoelen. Rol elk plakje deeg iets uit en halveer de plakjes. Bestrijk het deeg dun met mosterd. Leg op elk plakje ham 3 muntblaadjes en 2 merguezworstjes. Rol de ham met de munt om de worstjes. Leg op elk stuk deeg een hamrolletje en rol het deeg er omheen. Knijp de zijkanten dicht. Bak de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat circa 15 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C. Snijd elk rolletje in 5 stukken.